4 Temmuz 2013 Perşembe

Top Eleven Oyunu


Top eleven, dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip bir futbol menajerlik oyunudur. Oyunda tüm geliştirmeleri dengeli olarak yapmanız gerekmektedir. Oyunda para kazanmalı, transfer yapmalı ve stadyumunuzu geliştirmelisiniz. Top eleven hilesi oyununun genel tanımlarına bir göz atalım.
Stadyum: Futbol takımınızın kalitesi, taraftarı ve sakatlanma risklerini azaltmanıza yardımcı olacak en büyük etkenlerden birisidir. Stadyumda yaptığınız değişiklikler sizlere bilet satışınızın artması, taraftar sayınızın yükselmesi ve dolayısıyla para kazanmanız gibi bir çok avantaj sağlayacaktır. Ama burada da ince noktaları unutmamanız gerekmektedir. Bilet fiyatlarını çok yüksek tutarsanız taraftarlar maçlarınızı izlemeye gelmeyecektir. Stadyumunuzda geliştirmeleri ihtiyaca göre yapmalısınız. Stadyumunuzun seyirci kapasitesi  21000 kişi iken otopark sayınız halen 300 araçlık halinde duruyorsa kesinlikle bu stadyumu dolduramazsınız. Yani tüm geliştirmeleri orantılı olarak yapmanız gerekmektedir.
Saha: saha oyuncularınız maçlara adaptesini, performansını ve sakatlık durumlarını en çok etkileyecek oyun bileşenlerindendir. Saha ileriki seviyelerde galibiyete çok etki sağlamasa da ilk seviyelerde takımınızın amaçlarına ulaşması için çok önemli bir etkendir.
Koltukar: Stadyumun seyirci kapasitesini artırdığı gibi taraftarlarınızın rahatı ve taraftar sayısının yükselmesi için de önemli bir etkendir.
Restoranlar ve sosyal alanlar: Evinizde yapılan maçlarda bilet gelirleri dışında kulübünüze ek gelir sağlayacak geliştirme unsurlarıdır.
Antrenman sahaları ve gençlik kampları.oyuncularınızın antrenmanlarda daha verimli olmaları ve beceri puanlarını daha hızlı kazanmaları konusunda önemlidirler. Gençlik kamplarında da genç yetenekleri takımının alt yapısından yetiştirmeniz konusunda önemlidirler.
Top eleven oyununda bu  geliştirmeleri oyun içerisinde yapabilirsiniz fakat ayrıca top eleven token hilesi sahibi olmanız gerekmektedir. Çünkü transferlerinizi top eleven tokenlarla yapabilirisiniz. İhtiyacınız olan top eleven tokenları kredi kartı ile satın alabileceğiniz gibi birkaç  hileli yolla da sahip olabilirsiniz.
Sizler ihtiyacınız olan top eleven token ve  top eleven para hilesi ile ilgili detaylı bilgiyi http://topeleventr.net/ adresinden alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder